Jubileum Toernooi 2 oktober 2022

De uitnodigingsbrief:

Dit jaar bestaat onze golfvereniging 10 jaar, en dat willen wij zeker niet ongemerkt voorbij laten gaan.
Daarom organiseren we op zondag 2 oktober een feestelijk golftoernooi:
• Op de Combi-baan (9 holes Par 3 en 9 holes grote baan) spelen we een Stableford-wedstrijd over 18 holes welke start om 09.00 uur.
(C en D leden dienen green fee te betalen)
• Op de Par 3 baan organiseren we een 18 holes Stableford-wedstrijd, die start omstreeks 12.00 uur.
(D leden dienen green fee te betalen)
o Op de oefenlocatie spelen alle deelnemers een Drive-, Chip- en Put-wedstrijd.
o Ook zijn er nog baanprijzen te winnen.

• Voor de Drive-wedstrijd is er een aparte wedstrijd voor Par 3-spelers en Grote baan-spelers, met zowel een dames- als een herencompetitie.
• Voor de Chip- en Put-wedstrijd is het een gezamenlijke competitie, maar wel dames en heren apart.
• Bij de Par 3- en de Combi baan wedstrijd hebben we een dames- en een herencompetitie.
• Voor de baanprijzen (Nearest to the pin) hebben we een dames- en een herencompetitie.

Na 9 holes begeeft elke flight zich naar de driving range (via de aangegeven route) voor een Drive-/Chip-/Put-wedstrijd, voorafgegaan door een lekkere hap!
Vervolgens speelt men de 2e 9 holes.

Wedstrijdreglementen en overige informatie liggen ter inzage bij de wedstrijdtafels en worden later met de startlijst meegestuurd.

In Golf Genius kan men zich aanmelden voor of de Par 3- of de Combi baan wedstrijd.
(Let op: de Combibaan wedstrijd staat in Golf Genius als 18 holes grote baan)

Aanmelding mogelijk tot donderdag 29 september, 12.00 uur.

Dieetwensen na aanmelding doorgeven via activiteiten@golfvereniginghetcaves.nl.

Dit buitengewone evenement wil je niet missen, dus schrijf in, en we maken er een sportieve – maar bovenal gezellige dag van!

Leden, die door omstandigheden niet mee kunnen spelen, maar toch een handje willen helpen op deze dag, zijn van harte welkom. Graag even aanmelden via 06-18053008 of een mail naar activiteiten@golfvereniginghetcaves.nl

**De gehele golfbaan is deze dag voor niet-deelnemers gesloten!

Prijsuitreiking van alle spelonderdelen zal omstreeks 18.00 zijn.

Het Bestuur

Er is op deze dag ook geen mogelijkheid om voor de wedstrijd de oefenlocatie te gebruiken om te oefenen of een balletje in te slaan!